Întrebări frecvente

Nobel Auto Service are programul în timpul săptămânii de la 09 la 18, dacă efectuați o programare în acest interval orar cu siguranță departamentul nostru te va contacta într-un timp foarte scurt.

Fiecare autovehicul are procese diferite, dar timpul mediu pentru o diagnoză dedicată completă este de aproape 30 de minute.

Bineînțeles, fiecare piesă are un timp oferit pentru garanție și desigur că oferim garanție conform lucrării efectuate și a legilor în vigoare.

Desigur, service-ul nostru oferă factură și bon pentru orice serviciu oferit.

Toate operațiunile efectuate în cadrul service-ului nostru au la bază un program care generează automat prețul în raport cu orele de manoperă.

Alte întrebări

Service-ul este specializat în repararea și diagnosticarea brand-urilor menționate de către noi cu o experiență de peste 15 ani.

Deținem tehnologie de ultimă generație, putem repara orice model al brand-urilor menționate de către noi. Tehnologia noastră este identică cu cea de la reprezentanță.

Diferența este reprezentată de prețuri și de interesul acordat.

  • Contactează-ne telefonic la 0766 800 300 sau 0314 252 436.
  • Trimite un e-mail către nobelauto.ro@gmail.com
  • Completează formularul nostru online Rezervare 
  • Vizitați-ne cu autovehiculul dumneavoastră la atelierul nostru de pe Strada Lebedei nr.10, Sector 1, București [către hartă], de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00-18:00 și Sâmbătă 09:00-13:00.

Bineînțeles, dar avem nevoie de seria de șasiu (VIN-ul) mașinii dumneavoastră. În caz că lucrarea depinde de diagnosticare și inspecție tehnică este necesară prezența autovehiculului.

Vrei să afli mai multe despre problemele mașinii tale?

diagnoză

Săptămâna aceasta ai 10% reducere pentru orice piesă comandată

Piesele noastre sunt achiziționate direct de la reprezentanțe și au prețurile mai mici decât cele de pe piața românească.
Piese