Ferrari

Împreună, tu și Ferrari-ul tău sunteți o forță de neoprit a naturii și ne vom asigura că nimic nu te va opri.

Ferrari-ul tău vorbește de la sine când se află pe drumuri.

Când conduci Ferrari-ul, acesta întoarce capul oriunde te duci. Meșteșugul său italian este excelența la care restul lumii nu poate decât să viseze. Înțelegem și știm cât de unic este Ferrari și ce necesită alimentarea legendei Ferrari, deoarece la sfârșitul zilei, Ferrari-ul nu este doar o mașină, este o experiență.

Suntem specializați în Ferrari Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat Ferrari din București, Ferrari-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni Ferrari special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule Ferrari.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

Fondată de Enzo Ferrari în 1939 din divizia de curse Alfa Romeo ca Auto Avio Costruzioni, compania a construit prima sa mașină în 1940.
Cu toate acestea, înființarea companiei ca producător auto este de obicei recunoscută ca 1947, când prima mașină cu insignă Ferrari a fost finalizată.

 

Serviciile noastre de specialitate pentru Ferrari

Indiferent de modelul Ferrari pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor Ferrari, înțelegem exact cum rulează Ferrari-ul și provocările cu care se confruntă. Problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii Ferrari, ar fi scurgerile, frânele de parcare defecte, probleme de baterie, probleme de direcție, probleme de transmisie, ambreiajul uzat și corectarea supapei de transmisie. Oferim serviciile de mai jos:

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Rezervare: