Lamborghini

Energia puternică și pasiunea se scurg din fiecare Lamborghini construit.

O mașină complexă care necesită îngrijire permanentă.

Nu este doar o mașină, este o identitate completă.

Proporțiile determinate, contururile clare, liniile precise și suprafețele pure sunt caracteristici ale designului Lamborghini-ului tău, reduse la esența sa. Designerii Lamborghini sunt inspirați să creeze mașini care sunt întotdeauna diferite și din ce în ce mai inovatoare în ceea ce privește cercetarea și limbajul estetic, dar să fie totodată cât mai inconfundabil.

Suntem specializați în Lamborghini Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat Audi din București, Audi-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni Audi special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule Audi.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

Deși Lamborghini este acum asociat cu mașini sport de lux, compania a făcut inițial tractoare, iar acesta este un tip de vehicul pe care încă îl mai fac până în ziua de azi. Ferruccio Lamborghini și-a deschis compania de tractoare în 1947.
După război, el a recunoscut o piață emergentă pentru vehicule și echipamente agricole. El a folosit piesele unui fost vehicul militar pentru a crea primul său tractor "Carioca". Pe baza succesului acestui tractor, el a fondat compania Lamborghini

Serviciile noastre de specialitate pentru Lamborghini

Indiferent de modelul Lamborghini pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor  Lamborghini, înțelegem exact cum rulează  Lamborghini-ul și provocările cu care se confruntă. Problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii Lamborghini ar fi turații instabile ale motorului, probleme de uzură a ambreiajului, probleme cu discul de frână și alte probleme ale motorului. Oferim serviciile de mai jos:

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Rezervare: