MINI

Sportiv, elegant și unic, MINI conține toate beneficiile posibile.
MINI este un autovehicul cu nevoi deosebite de îngrijire pe care noi le garantăm în mod special.

Farmec de modă veche într-un exterior de automobil sport 

Mini Cooper deține un aspect unic atât pe partea exterioara cât și sub capotă. Designul său garantează o unitate netedă și distractivă, iar manevrabilitatea sa este atât de imaculată, încât orice altă mașină nu se poate compara niciodată. Masina ta fiind atât de ușor de recunoscut, vom recunoaște ceea ce are nevoie pentru a continua să fie premiată pentru performanță.

Suntem specializați în MINI Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat MINI din București, MINI-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni MINI special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule MINI.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

Proiectantul original Mini Cooper și publicul a iubit designul atât de mult, astfel încât designul general al Mini nu a făcut schimbări majore timp de patruzeci și unu de ani! Acest lucru este nemaîntâlnit în domeniul automobilelor, dar Alec Issigonis a insistat că această alegere a fost una corectă pentru brand.
Acest lucru sa schimbat, desigur, atunci când CEM a obținut acces la modele, dar a fost destul de greu de adus schimbări pentru această mașină emblematică.

 

Serviciile noastre de specialitate pentru MINI

Indiferent de modelul MINI pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor MINI, înțelegem exact cum rulează MINI-ul și provocările cu care se confruntă. Problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii MINI ar fi suportul radiatorului frontal, scurgerile pompei de apă și a termostatului, uzura lanțului de temporizare și a ansamblului, defectarea ambreiajului și problemele de transmisie. Oferim serviciile de mai jos:

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Rezervare: