Tesla

Inginerie electrică modernă
Funcțiile existente permit imaginației și utilității să ajungă la un nivel foarte înalt 

Tesla reprezintă pentru fiecare posesor, modul sustenabil de a conduce

Tesla nu deține doar viteza și sustenabilitatea. Deține siguranța și capabilitatea de a oferi conducătorului o multitudine de facilități nemaiîntâlnite la alt brand

Suntem specializați în Tesla Diagnoză & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat Tesla din București, Tesla dumneavoastră va fi operat de tehnicieni Tesla special instruiți, care sunt experți în sistemele electrice complexe ale celor mai recente vehicule Tesla.

Ne străduim pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

 

Fondată în iulie 2003 de Martin Eberhard și Marc Tarpenning ca Tesla Motors, numele companiei este un tribut adus inventatorului și inginerului electric Nikola Tesla . În februarie 2004, printr-o investiție de 6,5 milioane de dolari, co-fondatorul X.com Elon Musk a devenit cel mai mare acționar al companiei și președintele acesteia . El a ocupat funcția de CEO din 2008. Potrivit lui Musk, scopul Tesla este de a ajuta la accelerarea trecerii la transport durabil și energie, obținută prin vehicule electrice și energie solară.

Tesla este una dintre cele mai valoroase companii din lume și este unul dintre cei mai mari producători auto din lume, cu o capitalizare de piață de aproape 1 trilion de dolari. Compania a avut cele mai multe vânzări la nivel mondial de vehicule electrice cu baterie.

 

Serviciile noastre de specialitate pentru Tesla

Indiferent de modelul Tesla pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 5 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor Tesla, înțelegem exact cum rulează Tesla și provocările cu care se confruntă. Problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii Tesla se bazează pe defecțiunile legate de software. Oferim serviciile de mai jos:

Add Your Heading Text Here

Diagnoză

Electrică

Electronică

Rolls Royce Nobel Auto Service Bucuresti