Volkswagen

Volkswagen-ul tău are cel bun echilibru între preț și calitate

Știi că Volkswagen-ul tău nu seamănă cu niciun alt brand de mașini.

Foarte puține mărci auto se pot potrivi cu pedigree-ul mărcii VW. Excelența în ingineria auto germană provine din mulți ani de cercetare și perfecțiune în design, performanță și eficiență. Mașinile volkswagen și SUV-urile se disting prin alegerea sensibilă pentru cei care doresc lucruri mai fine în viață.

În general propietarii VW știu să se bucure de mașina lor și totodată cunosc perioadele optime de îngrijire a automobilului. 

Suntem specializați în Volkswagen Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat Volkswagen din București, Volkswagen-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni Volkswagen special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule Volkswagen.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

Volkswagen este tradus ca „Mașina Poporului" a fost fondată în 1937 și comandată de Adolf Hitler. Mașina celebră a devenit VW Beetle. Volkswagen deține mulți producători auto inclusiv branduri de lux precum Lamborghini, Audi, Porsche și Bentley.
Volkswagen Beetle original a fost una dintre cele mai bine vândute mașini pentru întregul secol 20, vânzând peste 21,5 milioane de vehicule.

 

Serviciile noastre de specialitate pentru Volkswagen

Indiferent de modelul Audi pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor Volkswagen, înțelegem exact cum rulează Volkswagen-ul și provocările cu care se confruntă. Problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii Volkswagen ar fi funcționare defectuoasă a software-ului motorului, probleme ale sistemului de combustibil, scurgeri, sistem de curent alternativ, defectarea transmisiei, anvelope și altele. Oferim serviciile de mai jos:

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Rezervare: