Despre companie

Suntem calificați și experimentați

Nobel Auto Service are ca obiect principal de activitate evoluția automobilelor și dispune de personal de specialitate cu o solidă pregătire profesională, experimentat și motivat de realizările obținute și de perspectivele existente.

Suntem un colectiv generator de idei constructive, aflat în permanentă interacțiune și urmărind satisfacerea în totalitate a cerințelor clienților prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.
Acest lucru este posibil grație calificării, ambiției și orientării către nou a colectivului nostru de specialiști, precum și datorită: tehnologiei avansate pe care o deținem și specializărilor dobândite.
În felul acesta putem asigura componentele optime în condiții de montaj și punere în funcțiune în conformitate cu procedurile fabricantului, ceea ce garantează succesul total al oricărui proiect dorit de către dumneavoastră.

Oferim clienților

Calitate și performanță

Experiența companiei

Maeștrii firmei noastre se bazează pe mulți ani de experiență practică, oferindu-vă un serviciu remarcabil.

Disponibilitate

Abordabili și receptivi, suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la toate întrebările despre procesele pe care le punem în practică. Nu te vei simți niciodată ignorat.

Calificarea angajaților

Vă vom conecta cu cei mai buni experți! Personalul nostru va aprecia vehiculul și nevoile dumneavoastră și va avea grijă de cele mai mici detalii.

Servicii

Combinăm manopera de calitate cu tehnologia curentă și serviciile profesionale. Vă promitem că vă vom depăși toate așteptările.

Credibilitate

Oferim întotdeauna serviciile noastre cu onestitate, fiabilitate, și respect. Satisfacție garantată!

Profesionalism

Oferim servicii de top pentru toate cele trei categorii: mecanică, electrică și electronică. Deținem toate instrumentele necesare oricărei reparații.

De ce să ne alegi?

Suntem experimentați în electrică, electronică și mecanică

Angajamentul nostru față de dumneavoastră este de a oferi servicii oneste, prietenoase și la timp. Vizitați o afacere deținută și exploatată la nivel local, care are ca scop îndeplinirea cerințelor dumneavoastră.

Servicii de calitate 100%
Experiență tehnică 100%
Durata pentru garanția pieselor 80%
23 0 +

Totalul proiectelor

2 0 +

Proiecte realizate

3 0 +

Diagnoze

0 %

Transparență

Imaginați-vă mașina dumneavoastră tânără din nou

Întrebări? Sunați-ne acum 

+40-0766-800-300