Rolls Royce

Inginerie superioară îmbinată cu luxul opulent
Deținerea unui Rolls Royce este punctul culminant al automobilelor de lux 

Rolls Royce-ul tău reprezintă o indicație a stilului tău de viață.

Rolls Royce nu deține doar piele premium utilizată pentru interior sau doar un motor puternic. Deține puterea de a alege proprietarul.

Suntem specializați în Rolls Royce Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat Rolls Royce din București, Rolls Royce-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni Rolls Royce special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule Rolls Royce.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

Ornamentul care definește Rolls-Royce se numește spiritul extazului și a debutat în 1911. Acesta a fost comandat de baronul John Edward Scott-Montagu, un colecționar de mașini care a transformat amanta în nevastă, Eleanor Thornton.
Thornton a pierit pe mare în 1915, în drum spre India, când un submarin german a scufundat nava pe care călătorea. Sculptorul statuetei, Charles Sykes, a adoptat și a dezvoltat designul pentru Rolls-Royce și a fost folosit de atunci.

 

Serviciile noastre de specialitate pentru Rolls Royce

Indiferent de modelul Rolls Royce pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor Rolls Royce, înțelegem exact cum rulează Rolls Royce-ul și provocările cu care se confruntă. Problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii Rolls Royce ar fi defecțiuni de transmisie, scurgeri de radiator și lichid de răcire, baterie slabă, supapele de control al presiunii, scurgeri de apă și probleme cu scânteia și suspensia. Oferim serviciile de mai jos:

Add Your Heading Text Here

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Rezervare: