BMW

Când ieși în lume cu BMW-ul tău, ieși în evidență. Permite-ne să ne ridicăm la datoria de a ne asigura că BMW-ul tău este întotdeauna la cel mai înalt nivel.

BMW-ul tău este o piesă de artă

Designul BMW este o expresie a personalității tale. Rădăcinile sale germane garantează atât stilul, cât și performanța. Magia se află în detalii, iar serviciul nostru orientat spre detalii este ceea ce are nevoie BMW-ul tău pentru performanțe de vârf.

Suntem specializați în BMW Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service Bucuresti credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat BMW din București, BMW-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni BMW special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule BMW.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

BMW a fost inițial un producător de motoare de avion, și unul bun la asta. Compania a stabilit recorduri în aviație atât pentru altitudine și viteză, făcând progrese cheie în industrie înainte de a face trecerea la industria auto.
Inițial, logo-ul BMW a reprezentat elicea de filare a unui avion, dar designul este de fapt un tribut adus rădăcinilor sale în Bavaria, Germania, care are un steag cu model alb și albastru.

 

Serviciile noastre de specialitate pentru BMW

Indiferent de modelul BMW pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor Audi, înțelegem exact cum rulează BMW-ul și provocările cu care se confruntă. Știm problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii de BMW, cum ar fi funcționarea defectuoasă a cutiei de viteze, defectarea transmisiei, scurgeri de lichid de răcire, scurgeri de radiator, baterie redusă, defectarea sistemului de reținere, defectarea sistemului de răcire și probleme cu încuietorile ușilor și zgomotele interioare. Oferim serviciile de mai jos: 

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Rezervare: