Bentley

Bentley-ul tău este combinația perfectă dinte opulență și performanță.

Conducerea unui Bentley reprezintă o prezență simbolică 

Fiind una dintre cele mai căutate mașini de lux, Bentley-ul tău combină atât un bogat patrimoniu cultural britanic, precum și celebru și eficientul sportiv german, ceea ce produce o mașină sport de lux ca aceasta. Oferind atât un farmec de modă veche, cât și tehnologie modernă de lux, Bentley-ul dvs. nu este o mașină obișnuită de lux, merită să să fie îngrijită permanent.

Suntem specializați în Bentley Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător

La Nobel Auto Service Bucuresti credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat Bentley din București, Bentley-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni Bentley special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule Bentley.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

Este nevoie de aproximativ 110 ore pentru a construi un Continental GT, 130 pentru a construi un Sedan Continental Flying Spur, 130 pentru a construi un Bentayga și în jur de 400 pentru a construi un Mulsanne de la început până la sfârșit. În medie, 26 Continentals și Continental Flying Spurs, 5 Mulsannes și 31 Bentaygas sunt construite într-o zi.
Este nevoie de 30 de ingineri aproximativ 13 ore pentru a construi un motor W12 și aproximativ 136 de ore sau peste 5 zile pentru a finaliza interiorul unui Mulsanne.

Serviciile noastre de specialitate pentru Bentley

Indiferent de modelul Bentley pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor Bentley, înțelegem exact cum rulează Bentley-ul și provocările cu care se confruntă. Știm problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii Bentley, cum ar fi defecțiuni electrice, defectarea ferestrei electrice, defectarea luminii de frână, scurgeri de lichid de răcire, scurgeri de radiator, baterie slabă, probleme cu curele de tensiune, suspensie și zgomote de motor. Oferim serviciile de mai jos:

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Rezervare: