Jaguar

Sofisticat și modern, tu și Jaguarul tău vorbiți aceeași limbă.

O mașină specială are nevoie de îngrijire specială și expertiză.

Relaxează-te, Jaguarul tău va fi pe mâinile unui expert de acum.

100 de ani de inginerie auto legendară

Un Jaguar este imediat vizibil în momentul în care ajunge pe drumuri. Nu mulți producători de automobile pot crea vehicule de lux de performanță de peste 100 de ani și să mențină stilul său distinct și personal. ADN-ul său britanic puternic și tehnologia de ultimă generație este o combinație invidioasă iubită de proprietarii Jaguar ca tine.

Suntem specializați în Jaguar Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat Jaguar din București, Jaguar-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni Jaguar special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule Jaguar.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

Mașinile Jaguar de astăzi nu au văzut sărind emblema Jaguar pe capotă. Te întrebi de ce? În 1980 - Datorită tendinței de moda în creștere de coliere ornament capotă purtat de rapperi.
În 2005 — Uniunea Europeană a condus reglementările de siguranță pentru siguranța pietonilor, impunând ca ornamentele de capotă să se prăbușească, să se îndoaie sau să se plieze în caz de coliziune frontală. Multe branduri de lux, inclusiv Jaguar a decis să elimine ornamentul de pe capotă cu totul, în scopul de a se conforma.

 

Serviciile noastre de specialitate pentru Jaguar

Indiferent de modelul Jaguar pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor Jaguar, înțelegem exact cum rulează Jaguar-ul și provocările cu care se confruntă. Problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii Jaguar ar fi suportul radiatorului frontal, scurgerile pompei de apă și termostatului, uzura lanțului de temporizare și a ansamblului, defectarea ambreiajului și problemele de transmisie. Oferim serviciile de mai jos:

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Rezervare: