Maserati

Maserati-ul tău întoarce privirile în orice țară și are toate motivele pentru care să facă asta.
Emană tipul de exclusivitate care necesită cel mai bun serviciu pe care cu siguranță noi îl putem garanta.

Maserati-ul tău este o viziune a luxului.

Un brand cunoscut pentru producerea de mașini de lux sportive, dar cu eleganță, Maserati-ul dumneavoastră este inclus în gama celor mai unice și frumoase mașini de lux. Cu o istorie bogată a patrimoniului italian, dețineți tipul de mașină care nu poate fi imitată. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de serviciile noastre experimentate. 

Suntem specializați în Maserati Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat Maserati din București, Maserati-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni Maserati special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule Maserati.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

Logo-ul Maserati a fost comandat pentru a fi proiectat de Mario Maserati, un artist talentat și fratele lui Maserati să nu fie obsedat de motoare. Mario s-a inspirat din statuia lui Neptun din Piazza Maggiore, tridentul său simbolizând puterea și vigoarea.
În mitologia romană, tridentul este asociat cu Neptun, un zeu puternic care simbolizează stăpânirea asupra mării. Ei bine, nu există mări în zona Paradise Valley, dar Maserati deține cu siguranță drumurile locale. Sensul logo-ul Maserati merge dincolo de trident și încorporează culorile companiei și semnătura.

Serviciile noastre de specialitate pentru Maserati

Indiferent de modelul Maserati pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor Maserati, înțelegem exact cum rulează Maserati-ul și provocările cu care se confruntă. Problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii Maserati ar fi problemele de răcire a aerului condiționat, direcția grea sau dură, scurgeri de ulei, defecțiuni electrice și probleme cu suspensia. Oferim serviciile de mai jos:

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Rezervare: