Bugatti

Performanță, viteză și stil
Doar Bugatti le exprimă pe toate trei.

Bugatti: inovația hi-tech întâlnește legenda mașinilor franceze

Plăcut din punct de vedere estetic și un simbol al perfecțiunii automate, Bugatti-ul tău este o extensie a ceea ce ești. Cu fiecare Bugatti fiind la fel de unic ca este, masina ta are nevoie de servicii care este special adaptat ea. La urma urmei, dacă nu este perfect, nu este un Bugatti. Să susținem această promisiune la perfecțiune și să-ți servim Bugatti-ul cu ce e mai bun.

Suntem specializați în Bugatti Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat Bugatti din București, Bugatti-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni Bugatti special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule Bugatti.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

Bugatti Veyron este una dintre cele mai rapide, mai puternice, cele mai luxoase masini disponibile la orice pret. Când inginerii au testat primul motor Veyron în 2001, motorul a produs suficientă căldură încât aproape a ars clădirea fabricii.
Specificațiile sale sunt în afara acestei lumi, inclusiv un 1200 cai putere, viteza de top de aproape 270 mile pe oră, și un preț mediu de peste două milioane și jumătate de dolari.


Serviciile noastre de specialitate pentru Bugatti

Indiferent de modelul Bugatti pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor Bugatti, înțelegem exact cum rulează Bugatti-ul și provocările cu care se confruntă. Problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii Bugatti, ar fi problemele rezervorului de combustibil și alte probleme ale motorului. Oferim serviciile de mai jos:

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Rezervare: