Mercedes Benz

Cu siguranță, Mercedes Benz-ul tău reflectă stilul tău de viață.
Deci, ce se întâmplă dacă are unele probleme sau are nevoie de îngrijire. Relaxează-te, te ajutăm. 

Nu conduci doar o mașină, ești în posesia unei legende 

Știi că Mercedes Benz nu este un brand obișnuit de lux. Emblema Mercedes TriStar este recunoscută la nivel mondial ca fiind simbolul automobilelor de lux și este fabricată cu tehnologie germană de ultimă generație în ingineria auto, care a evoluat de peste un secol. Dar cel mai important, fiecare vehicul Mercedes este făcut cu multă pasiune care poate fi simțită doar de cineva care a deținut un Mercedes.

Suntem specializați în Mercedes Benz Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat Mercedes Benz din București, Mercedes Benz-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni Mercedes Benz special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule Mercedes Benz.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

Primele vehicule marca Mercedes-Benz au fost produse în 1926, în urma fuziunii companiilor lui Karl Benz și Gottlieb Daimler în compania Daimler-Benz la 28 iunie a aceluiași an. 
Primele vehicule marca Mercedes-Benz au fost produse în 1926, în urma fuziunii companiilor lui Karl Benz și Gottlieb Daimler în compania Daimler-Benz la 28 iunie a aceluiași an. 

 

Serviciile noastre de specialitate pentru Mercedes Benz

Indiferent de modelul Mercedes Benz pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor Mercedes Benz, înțelegem exact cum rulează Mercedes Benz-ul și provocările cu care se confruntă. Problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii Mercedes Benz ar fi funcționare defectuoasă a software-ului motorului, probleme ale sistemului de combustibil, scurgeri, sistem de curent alternativ, defecțiunea transmisiei, anvelope și altele. Oferim serviciile de mai jos:

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Retrofit Mercedes Benz Romania retrofit Bucuresti
Retrofit faruri
Retrofit ambient light Mercedes Benz Bucuresti
Retrofit ambient light
Retrofit Mercedes Benz Romania Bucuresti sectorul 1
Retrofit ceasuri
Retrofit Mercedes Benz 3D Twitter boxe sound speakers
Retrofit 3D Twitter

Rezervare: