Range Rover

Tu și Range Rover-ul tău creați o impresie pe drumuri și suntem aici să ne asigurăm că o faceți cu stil. 

Trebuie să cunoști faptul că Range Rover-ul tău își are originile de la atelierele regale britanice

Land Rover nu este un brand obișnuit de mașini. Pedigree-ul regal britanic al vehiculelor Land Rover face o declarație pe care nu multe branduri auto o pot face. De fapt, modelul emblematic Land Rover, Range Rover a fost considerat ca un SUV de lux cu mult înainte de concurența din Japonia sau Europa când au început să facă SUV-uri de lux.

Fiind văzut într-un Land Rover în București este o declarație pe care ați atins-o cu succes. Nu e de mirare, Range Rover este alegerea principală de către antreprenori, VIP-uri sau înalți oficiali.

Evident, este important ca Range Rover-ul tău să fie menținut într-o stare imaculată pentru care noi intervenim.

Suntem specializați în Range Rover Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat Range Rover din București, Range Rover-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni Range Rover special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule Range Rover.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

După al doilea război mondial, frații Maurice și Spencer Wilks au construit primul Land Rover folosind Jeep-ul 4×4 al armatei americane. SUV-urile Land Rover au devenit vehicule de încredere pentru militarii din întreaga lume, iar flotele au fost livrate în multe țări.
Primele SUV-uri Land Rover au fost proiectate cu volane în mijlocul tabloului de bord. – Primul Monster Truck a fost realizat de Land Rover și a creat un SUV pe anvelope de tractor în 1950.

 

Serviciile noastre de specialitate pentru Range Rover

Indiferent de modelul Range Roverpe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor Range Rover, înțelegem exact cum rulează Range Rover-ul și provocările cu care se confruntă. Problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii Range Rover ar fi defectarea transmisiei DSG, scurgeri de radiator, scurgeri lichidului de răcire, scurgeri de ulei, defectarea componentelor electrice și probleme de bobină, de aprindere și bujii. Oferim serviciile de mai jos:

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Carplay Range Rover Land Rover Romania Bucuresti
Carplay 2017-2021
Cheie de rezerva Land Rover Jaguar
Adăugare cheie de rezervă 2014-2021
Retrofit ceasuri de la analog la display Range Rover
Retrofit ceasuri de la analog la display 2014-2017

Rezervare: