Porsche

Porsche-ul tău este o reflectare a succesului tău, acesta ar trebui protejat. 

De aceea suntem aici pentru tine și Porsche-ul tău. 

De ce este atât de satisfăcătoare conducerea unui Porsche?

Pentru că știi, marca Porsche nu este un brand obișnuit de automobile. Este dovada ingineriei germane avansate, a puternicelor sale mașini sport cu manevrabilitate precisă, cel mai cunoscut 911 este o legendă în mașinile sport emblematice. Porsche-urile se disting fiind distractive pe stradă și suficient de confortabile pentru condusul zilnic.

Porsche este o personalitate unică în industria de automobile. Personalitatea ta se potrivește filozofiei mărcii Porsche, motiv pentru care te bucuri de performanțele sale. 

Suntem specializați în Porsche Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat Porsche din București, Porsche-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni Porsche special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule Porsche.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

Porsche a fost fondată în 1931; Acum 89 de ani în Stuttgart, Germania. Porsche 911 este unul dintre cele mai recunoscute modele de mașini din lume, iar designul său a fost inspirat de la Volkswagen Beetle.
Toate modelele 911 sunt construite în aceeași fabrică din Stuttgart, Germania. Porsche 911 a fost inițial numit 901 și numai după ce Peugeot a obiectat, 901 a fost transformat în 911.

 

Serviciile noastre de specialitate pentru Porsche

Indiferent de modelul Porsche pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor Porsche, înțelegem exact cum rulează Porsche-ul și provocările cu care se confruntă. Problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii Porsche ar fi funcționare defectuoasă a software-ului motorului, probleme ale sistemului de combustibil, scurgeri, sistem de curent alternativ, defectarea transmisiei, anvelope și altele. Oferim serviciile de mai jos:

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Rezervare: