McLaren

McLaren-ul tău este punctul culminant al perfecțiunii supercarului.
Vrem să ne asigurăm că atunci când ești în McLaren, nu există linie de sosire. 

O categorie diferită de performanță 

McLaren-ul dumneavoastră este rezultatul de ani de cunoștințe și experiență în F1 Racing. Folosind moștenirea bogată de curse a lui McLaren pentru a construi o supermașină de înaltă performanță, îl face capabil să-și surclaseze oponenții. Fiind o clasă deosebită, McLaren-ul dumneavoastră are nevoie de cel mai bun serviciu care se poate obține, cu siguranță poți lăsa asta în seama noastră.

Suntem specializați în McLaren Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat McLaren din București, McLaren-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni McLaren special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule McLaren.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

Mp4/1 McLaren din 1981 a fost prima mașină construită în întregime din fibră de carbon. Până atunci, cele mai multe masini au fost realizate cu doar o utilizare parțială a materialului.
Astăzi, construcția din fibră de carbon este aproape omniprezentă în Formula 1.

Serviciile noastre de specialitate pentru McLaren

Indiferent de modelul McLaren pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor McLaren, înțelegem exact cum rulează McLaren-ul și provocările cu care se confruntă. Problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii McLaren ar fi scurgeri de ulei, scurgeri de lichid de răcire, scurgeri de radiator și zgomote. Oferim serviciile de mai jos:

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Rezervare: