Maybach

Maybach-ul tău stabilește standardele în clasa de lux 

Suntem aici să-i oferim Maybach-ului tău tratamentul special pe care-l merită.

Lux și confort la cel mai înalt nivel

Cuvinte precum “somptuos” și “generos” nu ilustrează în mod corespunzător cât de luxos este cu adevărat Mercedes-Maybach. Cu exteriorul său elegant combinat cu mobilier interior rafinat, Maybach este cu adevărat o operă de artă. Mai presus de restul, răsfățați-vă Maybach cu cele mai bune servicii.

Suntem specializați în Maybach Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat Maybach din București, Maybach-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni Maybach special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule Maybach.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

Maybach face cele mai grele și mai lungi mașini cu greutăți de peste 2800 kg și lungime de peste 6 metri.
Maybach face cele mai grele și mai lungi mașini cu greutăți de peste 2800 kg și lungime de peste 6 metri.

 

Serviciile noastre de specialitate pentru Maybach

Indiferent de modelul Maybach pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor Maybach, înțelegem exact cum rulează Maybach-ul și provocările cu care se confruntă. Problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii Maybach ar fi zgomotul de suspensie, problemele de suspensie, scurgeri de lichid de răcire / radiator, injector defect, probleme de motor și defecțiuni electrice. Oferim serviciile de mai jos:

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Rezervare: