Audi

Tu și Audi-ul tău faceți o echipă de vis împreună.

Lasă-ne pe noi să ne asigurăm că echipa rămâne mereu împreună.

Suntem specializați în Audi Mentenanță & Reparații, asigurăm respectarea totală a regulilor impuse de producător.

La Nobel Auto Service București credem cu tărie în specializarea mărcii, deoarece fiecare marcă auto de astăzi necesită expertiză specializată și instrumente pentru întreținerea și repararea corespunzătoare. Prin urmare, la atelierul nostru specializat Audi din București, Audi-ul dumneavoastră va fi operat de tehnicieni Audi special instruiți, care sunt experți în sistemele mecanice și electrice complexe ale celor mai recente vehicule Audi.

Ne străduim să urmăm fiecare pas recomandat pentru a vă asigura că obțineți servicii de calitate și prețuri mai acceptabile decât cele de pe piața românească.

Emblema Audi cu cele patru inele identifică unul dintre cei mai vechi producători de automobile din Germania.
Simbolizează colaborarea în 1932 a patru producători de autovehicule independenți anterior: Audi, DKW, Horch și Wanderer. Aceste companii formează rădăcinile a ceea semnifică astăzi AUDI AG.

Serviciile noastre de specialitate pentru Audi

Indiferent de modelul Audi pe care îl conduceți, avem expertiza necesară pentru a vă servi. Cu peste 20 ani de experiență în întreținerea și repararea vehiculelor Audi, înțelegem exact cum rulează Audi-ul și provocările cu care se confruntă. Problemele cu care se confruntă în mod regulat proprietarii Audi, ar fi defectarea transmisiei DSG, scurgeri de radiator, ulei, lichid de răcire, defectarea componentelor electrice și probleme de bobină de aprindere și bujii. Oferim serviciile de mai jos:

 

Mecanică

Electrică

Electronică

 

Rezervare: